...Compartirem misteris i desigs
d´arrel molt noble i secreta, en l´espai de temps
que algú permetrà que visquem.

Miquel Martí i Pol
Presentación

La idea de fer el llibre "CATALUNYA, Tradicions, Festes i Llegendes" va sorgir a partir del moment que em vaig adonar que per a entendre un país, no era suficient saber el seu idioma, calia entendre com pensa la seva gent.
Per això vaig creure que la millor manera d'entendre i aprendre un poble era a través de les seves Tradicions, Llegendes i Festes, o sigui la seva cultura.

He pintat quadres que estan en aquest llibre a través de l'experiència viscuda a Catalunya, de la meva imaginació i del que he recopilat a través d'aquests anys.

Les Llegendes, Tradicions i a la fi la Història de Catalunya, han estat un bonic descobriment per a mi i potser, a través d'aquest llibre i dels meus quadres, ho serà per a molta més gent.


Sempre he pintat el que m'envolta. Catalunya no podia ser una excepció.
He preguntat per les seves petites llegendes, històries rares o curioses, per tradicions gairebé oblidades, balls de pobles llunyans, cançons dels avis i també per la cuina catalana.

Aquest llibre espero i desitjo que es vagi augmentant amb noves Tradicions, Llegendes, Històries i Festes de Catalunya i és per això que agraeixo per endavant tots els suggeriments i idees que em puguin enviar, això suposarà una font d'inspiració per a pintar més quadres, ja sigui amb cert rigor històric o simplement amb la imaginació de molts pobles de la geografia catalana.

Moltes gràcies a tots els que em recolzen en aquest projecte.

Es poden usar els textos i imatges
d'aquesta pàgina fent referència als
autors i als enllaços a aquesta pàgina.

Elena Kudry (Elena Kudryashova)


© 2008 - 2010 Art Kudry Design, All Rights Reserved